't Krokantje / Over ons

Historiek

 

Frituur 't Krokantje is reeds lange tijd een begrip in Sint-Gillis-Waas en omstreken, het oorspronkelijke frituur werd in 1999 overgenomen door Debby en Christoph die met passie en liefde deze zaak uitbouwde tot wat ze nu is. Bij de overname, een klein schalige frituur met 4 krukjes werden meteen groeiplannen gemaakt wat in 2003 ook resulteerde in een uitbreiding naar 32 zitplaatsen.

De laatste verfraaingen werden gemaakt in 2013 toen het meubilair vervangen werd door modern meubilair en de capaciteit uitgebreid werd naar 42 zitplaatsen.

 

Debby en Christophe werken altijd volgens de HCCP waarden en werken met Belgische verpakkingen die voldoen aan de normen. Voor de lekkere snacks zijn onze huismerken : Mora, Beckers, Ad van geloven (kroketten), Bruinkens (cervela) en onze sauzen zijn van Pauwels.

 

Onze verse producten zijn uiteraard onze Remo frieten, die dagelijks aangevoerd worden, onze goulash en stoofvlees worden vers bereidt en verder bieden wij verse Keurslager sate's aan.  Uiteraard zijn wij ook Bicky verdeler met alle originele Bicky-producten van Beckers.

Wanneer wij onze frieten of snacks bakken, gebruiken wij enkel 100 % geraffineerd rundsvet van de beste kwaliteit en dankzij onze hoog rendement friteuse met constante temperaturen proberen wij te zorgen voor zo weinig mogelijk vetopname.

 

Zoals u kan zien proberen Debby en Christophe het aangenaam, lekker en leuk vertoeven te maken bij frituur 't Krokantje. Als extra bieden zij ook dagelijks de krant aan en kan u ook genieten van uw lekkere maaltijd bij het journaal of sportwedstrijd. U vraagt het en zij zorgen voor U. Voor de jongeren en gadget-fans bieden we uiteraard ook gratis WIFI aan, een onontbeerlijke dienst in dit tijdperk.